WIE ZIJN WIJ

 

Ik ben Iwan Roos Sinds 1999 ben ik mezelf gaan verdiepen in bonsai en alles wat er bij komt kijken. Door het zelf opkweken van een uit zaad of stek verkregen boom tot een ware bonsai boom. Dat is het mooiste wat er is. Door de leuke reacties en vele belangstelling die wij krijgen op de kwekerij. Geeft dat ons steeds weer nieuwe inspiratie om tot nog mooiere eind producten te komen. Via onze website kwekerijroos.nl en www.bonsai-winkel.nl willen wij onze passie met u delen. U bent altijd van harte welkom in de winkel op de kwekerij. De winkel is ieder zaterdag geopend van 10:00uur tot 16:00uur. Heeft u geen tijd of woont u te ver weg dan is het mogelijk om in onze online bonsai shop bonsai bomen, gereedschap of voeding te bestellen.
Op de kwekerij hebben wij nog meer bonsai bomen en tuin bonsai. Veel van de bonsai bomen zijn door ons zelf opgekweekt. Daarnaast verkopen wij ook veel geimporteerde bonsai bomen uit China, Japan en korea.
Voor de verzorging van de verschillende bonsai bomen zoals de ulmus en zanthoxylum of het verpotten van de bonsai kijk dan op onze blog pagina kwekerijroos.nl/blog

Ook kunt u bij ons op de kwekerij terecht voor advies. Het laten stijlen of restijlen van uw bonsai. Wij bieden ook vakantie service, zodat u met een gerust hart van uw vakantie kan genieten.
 

 

 

Contact

U kunt ons hier vinden:

Adres kwekerij:

Kwekerij Iwan Roos
Lekdijk-west 53
2871ML Schoonhoven
Tel.: 06-13901098

KVK: 243.58.328
BTW num: NL.174095181.B01


Ieder zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00uur
Overige dagen op afspraak.